ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είμαι ο Κωνσταντίνος Μπιλιλής, ιδιοκτήτης της ExpertWay Transport.
Το 2021, αποφάσισα να ανοίξω τη δική μου μεταφορική εταιρεία, εν μέσω της άνθισης της οποίας γνώριζε ο τομέας των μεταφορών.
Ωστόσο, με την αύξηση της ζήτησης των μεταφορών, αυξανόταν και ο χρόνος παράδοσης των αγαθών· ένα πρόβλημα που δεν έβλεπε άμεση λύση.

Ως απόφοιτος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και με αρκετή εμπειρία ως μεταφορέας/διανομέας τα τελευταία χρόνια, ήθελα να δώσω τη λύση στο πρόβλημα πολλών επιχειρήσεων και ιδιωτών που επιθυμούσαν να μεταφέρουν οποιονδήποτε τύπο φορτίου γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Με γνώμονα την εμπειρία μου και την αγάπη για τον κλάδο, συνεργάστηκα με τον πατέρα μου ο οποίος εργαζόταν δύο δεκαετίες στον τομέα των μεταφορών. Μαζί, ιδρύσαμε την ExpertWay Transport: μια οικογενειακή επιχείρηση με σκοπό την προσφορά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών μεταφοράς και διανομής σε επιχειρήσεις και ιδιώτες και μάλιστα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με προτερήματά μας τη σκληρή δουλειά, την αμεσότητα, την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εμείς στην ExpertWay Transport υπηρετούμε τον κλάδο των μεταφορών με αξιοπρέπεια, προσφέροντας πάνω απ’ όλα αξιοπιστία.

Αφήστε μας λοιπόν να πάρουμε το… βάρος από τους ώμους σας!

Κωνσταντίνος Μπιλιλής

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Τα εμπορεύματα σας μεταφέρονται με ασφάλεια

Ο στόλος μας αποτελείται από ολοκαίνουρια φορτηγά και βαν που πληρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας μεταφοράς εμπορευμάτων και προσωπικών ειδών.
Οι οδηγοί μας νοιάζονται για το φορτίο σας ώστε οι μεταφορές σας να ολοκληρώνονται στην ώρα τους χωρίς ταλαιπωρία.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι Υπηρεσίες μας

Η ExpertWay Transport είναι η αξιόπιστη λύση για τις μεταφορές σας. Παραδίδουμε άμεσα. Παραδίδουμε έξυπνα. Νοιαζόμαστε για το φορτίο σας.

Επιχειρήσεις

Μεταφορές και διανομές εμπορευμάτων και φορτίων

Ιδιώτες

Μεταφορές επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, οικοσυσκευών,
μετακομίσεις